Ga naar de hoofdinhoud
© Irma van Middelkoop
© Irma van Middelkoop

Een doorlaatbewijs kan alleen aangevraagd worden als u beschikt over een parkeerplaats in Zandvoort. Bijvoorbeeld op het eigen terrein van een particulier of een ondernemer. Is dit voor u mogelijk? Dan kan de particulier of ondernemer waar u op het terrein parkeert een doorlaatbewijs voor u aanvragen via de website Doorlaatbewijs.nl

Bij het mediacentrum van de gemeente Zandvoort, bij het Center Parcs Strandhotel, is slechts zeer beperkte parkeergelegenheid, die bedoeld is voor wagens met productiefaciliteiten, zoals zendwagens. Zij ontvangen hiervoor een doorlaatbewijs.

Als u niet in Zandvoort kunt parkeren, kunt u ook geen doorlaatbewijs aanvragen. Wij vragen u zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Pendeldienst

Tijdens het evenement is er voor de media een pendeldienst van en naar het mediacentrum. Deze pikt je buiten Zandvoort op een grote parkeerplaats op en brengt je dan naar het mediacentrum.

Wil je gebruik maken van deze media-pendeldienst neem dan contact op met Walter Sans, de woordvoerder van de gemeente Zandvoort: wsans@zandvoort.nl