Ga naar de hoofdinhoud
© Irma van Middelkoop
© Irma van Middelkoop

Zoals bekend is de parkeerruimte in Zandvoort tijdens het event zeer beperkt. Zandvoort is hierdoor van donderdag 24 augustus om 05.00 uur tot zondag 27 augustus om 23.00 uur niet toegankelijk zonder doorlaatbewijs. Niet omdat we geen media willen toelaten, maar omdat er simpelweg tijdens het evenement geen parkeerruimte in Zandvoort is.

Zo is ook de ruimte bij het mediacentrum van de gemeente Zandvoort beperkt. We hebben parkeerruimte voor een aantal wagens met productiefaciliteiten van de grote nieuwsproducenten. We vragen alle gelieerde programma’s van deze nieuwsproducenten samen te werken met dezelfde faciliteiten.

Alle redacteuren, journalisten, gasten in een programma en ondersteunend personeel, adviseren we om voor de bezoekersstroom uit met het openbaar vervoer te komen, of met de fiets.

Pendeldienst

Tijdens het evenement is er voor de media een pendeldienst van en naar het mediacentrum. Die pikt je buiten Zandvoort op een grote parkeerplaats op en brengt je dan naar het mediacentrum.

Wil je gebruik maken van deze media-pendeldienst, neem dan contact op met Walter Sans, de woordvoerder van de gemeente Zandvoort: wsans@zandvoort.nl